loading

Cursussen

Scholing en academische vorming is een belangrijk aandachtspunt voor LANA. Er is een werkgroep scholing die plannen bedenkt voor inspirerende nascholing. Maar uw ideeën zijn ook van harte welkom!
Actueel: op 2 november 2023 is het LANA nascholingssymposium “verwachten en verlichten” over het gebruik van antidepressiva in bijzondere situaties. Link naar de uitnodiging: Uitnodiging nascholing antidepressiva
Voor scholingen en cursussen werkt het LANA nauw samen met de Masteropleiding Farmacie, de afdeling KFT van het LUMC en het SIR.
In het verleden zijn cursussen / workshops gegeven over onder andere farmacogenetica, antibiotica-allergie, oncologie, palliatieve sedatie en deprescribing van urologische medicatie, en nog vele andere onderwerpen. Raadpleeg de liaisonapotheker van het LANA, Leen Nelemans, info@lananet.nl, als uw onderwerp er niet bijstaat.
Als u meer informatie wilt over cursussen of nascholing, en het aanbod van LANA, neem dan contact op met de liaisonapotheker van het LANA. Hij kan u ook gericht doorverwijzen naar betrokkenen die u meer kunnen vertellen over bovengenoemde onderwerpen.
(advertorial) Vanuit het SIR is er ook een aanbod voor Moreel beraad met apothekers. Download bijgevoegd document voor meer informatie. Informatiefolder-voor-deelnemer_SIR-Moreel-Beraad-serie_2023_2mei2023