loading

Cursussen

Scholing en academische vorming is een belangrijk aandachtspunt voor LANA. Er is een werkgroep scholing die plannen bedenkt voor inspirerende nascholing. Maar uw ideeën zijn ook van harte welkom!

Voor scholingen en cursussen werkt het LANA nauw samen met de Masteropleiding Farmacie, de afdeling KFT van het LUMC en het SIR.

In het verleden zijn cursussen / workshops gegeven over onder andere farmacogenetica, oncologie en deprescribing van urologische medicatie.

8 juni 2021 vond een online presentatie plaats door dr. Kirsten Kortekaas over de toepassing van SGLT-2 remmers bij hartfalen. Voor meer informatie: mail naar info@lananet.nl

Tijdens het kick-off symposium in september 2020 is aandacht gegeven aan seksuele bijwerkingen van geneesmiddelen, 3D-printing van geneesmiddelen, Academic Pharma en deprescribing.

Speciale aandacht verdient de nascholing over antibiotica en allergie. Dit is een bewerking van een cursus van Boerhaave nascholing, die uitermate geschikt is om praktisch toe te passen in een FTO.

Als u meer informatie wilt over cursussen of nascholing, en het aanbod van LANA, neem dan contact op met de liaisonapotheker van het LANA, Leen Nelemans: info@lananet.nl . Hij kan u ook gericht doorverwijzen naar betrokkenen die u meer kunnen vertellen over bovengenoemde onderwerpen.

(advertorial)

Vanuit het SIR is er ook een aanbod voor Moreel beraad met apothekers. Download bijgevoegd document voor meer informatie.